Werken bij Reclamestal - Reclamestal

Werken bij Reclamestal

Reclamestal

‘Het leukste reclamebureau van Amersfoort.’

Mensen blij maken met ons werk

Bij de Reclamestal werken we al 20 jaar om voor onze opdrachtgevers de tofste reclame uitingen te bedenken. Met bijna 20 creatievelingen ontwikkelen we strategieën, merkactivaties, online marketing en werken we aan branding voor onze klanten. Het is onze taak om onze klanten blij te maken.

Stal DNA heart

Onze mensen beschikken over hetzelfde DNA: het StalDNA. Dit betekent dat je hard wilt werken, maar dat je ook plezier met je collega’s wilt hebben. Denk daarbij aan de vele woordgrappen die worden gemaakt, een potje darten of poolen tijdens de pauzes, onze vrijdagmiddagborrel op donderdag en vergeet het jaarlijkse (legendarische) teamuitje niet. 

Bij de Reclamestal ga je ’s morgens fluitend naar je werk en kom je ’s avonds fluitend thuis. Overdag mag er tijdens het werken ook gefloten worden in de Stal.


Werken bij Reclamestal

Reclamestal

“Kijk haar eens genieten.”

We zorgen voor elkaar

Bij de Reclamestal wordt er goed voor je gezorgd. Als je tijdens het werk alles wilt kunnen geven is het namelijk ook belangrijk dat je in topconditie bent. Tussen de middag hebben we een uur pauze en voor de lunch wordt gezorgd. Je kunt dus langer in bed blijven liggen, omdat je jouw broodtrommel niet hoeft in te pakken. Na het bammetje hebben we nog tijd over voor een potje darten, poolen of een wandeling door het naastgelegen natuurgebied. Daarna ben je weer uitgerust om weer aan de bak te gaan.

Er wordt regelmatig een borrel georganiseerd in onze eigen Bananenbar. Bier (of iets anders) en chips voor iedereen! Eens per maand worden je spieren even losgemaakt tijdens een stoelmassage om te voorkomen dat je last krijgt van kwaaltjes.

Om te zorgen dat je in ook het weekend aan je ontspanning denkt, mag je een weekend in het jaar onze Landrover lenen die je binnen een paar minuten kunt omtoveren tot slaapplaats.

De zakelijke voordeeltjes

 • Wij zorgen voor je lunch.
 • Bier en chips in onze Bananenbar
 • Jaarlijks weekendje weg met al je collega’s
 • Landrover met daktent die je een weekend per jaar mag gebruiken
 • Stoelmassages door onze huismasseuse Eveline
 • Zelf je pensioen bepalen

Werken bij Reclamestal

Reclamestal

Sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert

  Nadat je gereageerd hebt op één van onze vacatures gaan we jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. Vaak krijg je binnen een week al een uitnodiging voor ons eerste afspraakje!

 • Ons eerste afspraakje

  Spannend! Ons eerste afspraakje. Zenuwachtig? Relax. In dit gesprek gaan we kennis met elkaar maken. Wie ben je precies? We gaan inhoudelijk in op je CV, kijken of jij de skills hebt voor de functie en of jouw wensen overeenkomen met wat wij bieden. Je krijgt een rondleiding door de Reclamestal en je maakt kennis met je aanstaande collega’s.

 • Meeloopdag

  We vinden het belangrijk dat jij past tussen de gezelligheidsdieren in onze Stal. Daarom mag je een dag meelopen, zodat jij de sfeer kunt proeven en kunt kijken of de werkzaamheden passen bij jouw verwachting. Tijdens deze dag kunnen wij ook kijken of we bij elkaar passen. Je krijgt daarom tijdens deze dag ook een opdracht zodat we kunnen zien wat voor vlees we in de kuip hebben!

 • De vervolgafspraak

  Kijk! Een tweede date! Dat is een goed teken. Voordat we in het huwelijksbootje stappen moeten we natuurlijk even wat dingen bespreken. We gaan het hebben over salaris en de andere voorwaarden. Is het ons beide goed bevallen? Dan gaan we je een passend aanbod doen.

 • Wederzijdse liefde

  Als de liefde van twee kanten komt is het tijd om ‘ja’ te zeggen. Heb je jouw contract getekend? Dan mag je jezelf ‘Interieur van de Stal’ noemen. Daar moet op gedronken worden. Welkom bij de Reclamestal!

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Volgende slide
Vorige slide

Content Marketeer

Dat je goed bent in je werk, dat willen we graag zien. Of nou ja, dat willen vooral onze klanten graag zien. Als Content Marketeer zorg jij er namelijk voor dat onze klanten goed scoren op het gebied van SEO, dat hun social content veel zichtbaarheid oplevert en dat het…

Lees meer

Medior / Senior Designer (40 uur)

Als ervaren designer weet jij als geen ander hoe je op eigen-wijze concepten ontwikkelt en merkbeleving creëert. Je werk is divers, net als de vragen van onze klanten: de ene keer werk je aan een websiteontwerp en de andere keer aan het neerzetten van een nieuwe branding. Kom werken in…

Lees meer

Open sollicitatie

Staat de vacature voor jou er niet bij? Wil jij toch solliciteren werken bij de Reclamestal? Stuur dan een open sollicitatie.

Lees meer