StalTalks

StalTalks

Op 20 februari is de eerste editie van StalTalks: het nieuwe kennisevent waarbij we jou willen inspireren door kennis te delen over ons vakgebied. Geen urenlange presentaties, we zullen meteen to-the-point komen.    

Programma

De eerste editie van StalTalks staat in het teken van contentmarketing. Tijdens dit event zullen onze specialisten 3 korte, maar krachtige presentaties geven omtrent dit onderwerp. Elke presentatie duurt 20 minuten.

Vanaf 16.00 uur ben je welkom in de Reclamestal. Bakkie? Zorg dat je op tijd binnen bent, want het programma start om 17.00 uur. Na een korte introductie starten we met de eerste presentatie.

Om de StalTalks feestelijk af te sluiten drinken we een borrel. Gingen de presentaties je te snel? Spreek ons dan aan, we praten graag na! Ook voor een hapje is gezorgd.

Aanmelden

Dan moet je snel zijn, want er zijn maar een beperkt (40) aantal plaatsen. Schrijf je dus snel in voor de eerste editie van StalTalks. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Let op: jouw inschrijving is pas compleet wanneer deze bevestigd is. Na inschrijving zetten we je op de gastenlijst en rekenen we op jouw bezoek. Kun je toch niet komen? Meld dit dan op tijd.

Inschrijfformulier

Bedrijfsnaam*