Luister en laat je inspireren! - Reclamestal

Luister en laat je inspireren!

I.v.m. de coronacrisis houden we voorlopig geen StalTalks. Daarom introduceren we: StalTalks Podcasts! De StalTalks hebben zich tijdelijk verplaatst naar Spotify en hieronder.

Geen podcasts over de marketingstrategieën van grote corporates, maar informele gesprekken met ondernemers uit het MKB. Hoe zetten zij hun marketing lokaal in en wat is het effect daarvan op hun business? Luister naar hun strategieën en inspiraties! 

De gasten

Paul Verhoef

Paul is directeur van Rabobank Randmeren in Nijkerk. In de podcast vertelt hij over het algemeen belang voor hem als lokale bank en hoe hij marketing plaatselijk inzet.


Ronald Hendriks

Ronald is eigenaar van Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Een bekend tuincentrum in de regio en dat heeft hij o.a. te danken aan zijn marketing. Hij vertelt over de ‘gut feeling’ en dat hij zijn marketing niet meet met KPI’s, maar op gevoel.


Jeffrey Heerkens

Jeffrey Heerkens is de oprichter van Groeiplan, maar ook van modemerken Kultivate en Catwalk Junkie. Deze merken heeft hij opgezet en laten groeien. Nu helpt hij andere ondernemers met meer omzet en groei. In de podcast vertelt hij hoe marketing hier bijdrage aan levert en hoe hij inspiratie opdoet.


Matthijs van Eijzeren

Matthijs is de COO van Conneqtech. Een ICT-bedrijf die zich richt op de B2B markt. Hij vertelt hoe en waarom hij marketing inzet in een technische markt en hoe hij zijn KPI’s beoordeelt.