Reclamestal officieel partner van Spotler - Reclamestal

Reclamestal officieel partner van Spotler

Reclamestal

Reclamestal officieel partner van Spotler

08/09/2020

Reclamestal officieel partner van Spotler

Sinds kort zijn wij officieel partner van Spotler. Hiermee brengen we jouw e-mailmarketing naar een nóg hoger niveau. Wat de voordelen zijn van Spotler en hoe wij je met jouw e-mailmarketing kunnen helpen, lees je in dit blog. 

Wat is Spotler?

Spotler is een e-mailmarketing software waarmee je gemakkelijk nieuwsbrieven maakt, inplant en verstuurd. Ook zet je gemakkelijk automatische e-mailcampagnes op die je analyseert in het overzichtelijk dashboard. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde welkomstcampagne of verjaardagscampagne.

Waarom
e-mailmarketing inzetten?

Omdat het werkt! Voor degene die denken dat niemand zit te wachten op nieuwsbrieven; you’re wrong! Door nieuwsbrieven te sturen, blijf je onder de aandacht van je doelgroep. Daarnaast is e-mailmarketing veel meer dan alleen een nieuwsbrief. Met Spotler stuur je automatische e-mails op basis van bepaalde triggers. De trigger, bijvoorbeeld het aanvragen van een demo of het downloaden van een whitepaper, zorgt ervoor dat die persoon een automatische e-mail ontvangt en na een bepaald tijdsbestek een automatische opvolgmail. Het inzetten van e-mailmarketing zorgt dus voor meer betrokkenheid, wat vaak resulteert in meer verkopen of aanvragen. Daarnaast bespaart het je ook nog eens veel tijd!

De voordelen van Spotler

Je bespaart dus tijd door het instellen van automatische e-mailflows. Ook koppel je Spotler eenvoudig aan je webshop of CRM-systeem. Je krijgt meer inzicht in het (klant)gedrag en data. Zo leer jij je klanten écht beter kennen! Bekijk alle koppelingen van Spotler.

Een ander groot voordeel van Spotler, ten opzichte van andere e-mailmarketing software, is hun support. Spotler is een Nederlands bedrijf en ook hun support is gevestigd in Nederland. Je krijgt je eigen support medewerker toegewezen en wordt altijd snel geholpen. De support van Spotler wordt niet voor niets beoordeeld met een 9.5. 

Wat kunnen wij voor je doen?

We helpen je met het complete proces! Als officieel partner van Spotler kennen wij de tool als onze broekzak. Onze contentspecialisten volgen regelmatig Spotler trainingen om hun kennis up-to-date te houden en op de hoogte te zijn van de nieuwste updates. We zetten een strategie voor je uit, stellen je e-mailflows in en verzorgen het design van je templates! En jij? Jij kunt verder met je business; doen waar je goed in bent!

Hulp nodig? 

Benieuwd geworden? Kom eens langs, dan vertellen wat Spotler voor jouw bedrijf kan betekenen. Wil je gelijk een boost geven aan jouw e-mailmarketing? We geven je graag tips of gaan direct voor je aan de slag met een duidelijke strategie. Bel ons direct of stuur een berichtje

contact