Website James PRO | Ontwerp & uitvoering | Reclamestal Amersfoort

Website James PRO

Voor alles-in-één-bedrijfssoftware James PRO hebben we een fris ontwerp voor de website gemaakt. Een belangrijk doel was dat de website overzichtelijk zou worden en dat alleen de juiste informatie op de website zou staan.

Ontzorgen

De oude website heeft een upgrade gehad. Met een andere vormgeving en indeling. Het was belangrijk dat de website self supporting en self selling zou zijn.

Voor elk project en zo ook voor deze website hebben we een projectteam samengesteld. In dit team zijn verschillende expertises gebundeld. Een contentspecialist, een designer en een programmeur. Doordat het team vanaf het begin af aan is betrokken in het proces, kunnen we een volledige customer journey vaststellen.

Duidelijke uitleg

Als potentiële klant van James Pro wil je graag weten wat de software inhoudt, hoe het eruit ziet en wat je ermee kan. Onze designer heeft hier duidelijke visuals voor gemaakt.

Minimalistisch

Een veelgehoorde term. Maar als je op de website kijkt van James PRO dan zie je dat de stijl minimalistisch is. Ook de content die erop staat zou je minimalistisch kunnen noemen. Je vindt relevante content in een heldere en duidelijke taal. Onze contentspecialist is door de website teksten gegaan en heeft alleen de content herschreven die écht relevant is!