Website Eep Intern Transport - Reclamestal

Eep Intern Transport

Ontwikkeling website

Technisch personeel vinden

Een website is een goed hulpmiddel om (technisch) personeel te vinden. Het is namelijk meer dan alleen een visitekaartje voor een bedrijf. Een website kan werkzoekenden een beeld geven van wat het bedrijf doet, hoe het bedrijf er uit ziet, wie er werken en hoe er gewerkt wordt. Voor Eep Intern Transport hebben we daarom een nieuwe website gemaakt. Heb jij hem al gezien?

Vertellen wat mensen willen zien

Bij het maken van de website hebben we rekening gehouden met de doelgroep die aangetrokken moet worden. Door te kijken naar de webteksten (SEO) zorg je dat je gevonden wordt en dat de vragen van – in dit geval werkzoekenden – worden beantwoord. Ook moet de website voorzien zijn van beeldmateriaal dat hierbij past. Daarom hebben we onze fotograaf foto’s laten maken van de hardwerkende medewerkers.

Wil je ook werven met jouw website?

Ben je ook op zoek naar een website die ook nog eens bijdraagt aan het werven van personeel? Wij denken graag met je mee om jouw website zo aan te passen zodat werkzoekenden jouw vacatures weten te vinden. Neem je even contact met ons op?

Contact