TV-commercial voor SI'BON - Reclamestal

TV-commercial voor SI'BON

Voor brancheorganisatie SI'BON hebben wij in korte tijd een tv-commercial gerealiseerd. Dit was tevens het tv-debuut van Reclamestal.

Gratis zendtijd

De uitbraak van het coronavirus heeft consequenties voor veel ondernemers. Om die reden bood Ster gratis zendtijd aan brancheorganisaties aan. Deze kans liet SI’BON niet schieten en schakelde Reclamestal in om de TV-commercial te produceren.

Wij sign er voor ondernemend Nederland

Het insturen van een globaal commercialconcept bij de Ster was stap 1. Deze is op basis van de briefing van SI’BON opgesteld. Na akkoord van de Ster hebben we deze omgezet naar een creatief en werkbaar concept. We hebben de doelgroep en de doelen van de commercial bepaald.

Doelen:

  1. Laten zien waar SI’BON voor staat.
  2. Laten zien dat zij de schakel vormen tussen klant en ondernemer.
  3. De doelgroep laten weten dat ze bij SI’BON terecht kunnen om een erkend signbedrijf in de omgeving te vinden.

Dit hebben we allemaal in één video gestopt en dat is goed gelukt! Oordeel zelf:

Extraatje

Om de campagne ‘wij sign er voor ondernemend Nederland’ extra vorm te geven, hebben wij een campagnesticker ontworpen. Hiermee creëren we tevens draagvlak onder signbedrijven, omdat zij deze kunnen opvragen en op hun pand kunnen plakken. De sticker hebben we op de website van SI’BON geplaatst met een doorklik naar de commercial. Het viel ons op dat er op de homepage geen gele banaan aanwezig was. Deze hebben we ook gelijk maar toegevoegd. 🙂

Ook een toffe commercial?

Wil jij ook een toffe en doordachte commercial? Of wil je gewoon eens sparren over jouw onderneming en ideeën? Kom dan een bakkie drinken in onze bananenbar of bel ons op 033-3033204.