Daar ben jij | Personeelwervingscampagne | Reclamestal

Personeelswerving campagne

Daar is hij. De campagne voor Debuut is live! De laatste weken heeft de Reclamestal hier, in samenwerking met De Filmbrigade, hard aan gewerkt.

Een campagne met een sausje

Omdat Debuut in haar (30) horecazaken een snelle doorlooptijd ervaart qua personeel, hebben we een campagne gemaakt die inzetbaar is voor vrijwel alle horecafuncties. Uiteraard gegarneerd met een uniek sausje.

Het resultaat?

8 video’s van 15 seconden voor verschillende functies waarin herkenbare horeca-karaktertypes de hoofdrol spelen. Een voorbeeld van zo’n karaktertype is de lomperd voor de functie Medewerker Bediening. Wie kent hem/haar niet? Degene die altijd wel een dienblad vol met glazen laat vallen. Aan elke video wordt een positieve twist gegeven, want Debuut kijkt verder en ziet jouw waardevolle talenten!

Bekijk hieronder alle video’s!

De vakidioot.

‘Genieten’ is het woord van deze vrije geest. Dit is de man die op een feestje aankomt met een magnumfles wijn. Hij kent geen schaamte en is niet op zijn mondje gevallen. In alles wat hij doet is hij een echte artiest.

De fanatiekeling.

Wat een controlfreak. Als je niet oppast, staat ze bij jou na het eten de vaatwasser opnieuw en ‘beter’ in te richten. Ze doet altijd alles het liefst zelf en kan slecht tegen haar verlies. Ze werkt dan ook ongelofelijk hard en maakt anderen graag beter. Als de shit de fan raakt, is zij de eerste die opspringt om het op te lossen.

De fooiboy.

De charmeur en grappenmaker. Dit is de vriend die je altijd meteen kwijt bent in de kroeg, omdat hij ‘eerst even een rondje’ moet maken. Zijn telefoon staat roodgloeiend met appjes en Happen-dates. Hij kent weinig schaamte en
neemt dan ook altijd het voortouw in de vriendengroep.

De lomperd.

Enorm ijverig en werkt hard, maar laat nog wel eens wat vallen. Hierdoor komt zij vaak in de meest ongemakkelijke situaties terecht. Maar met een awkward glimlach weet hij/zij zich er altijd wel uit te redden.

De newbie.

Is een tikkeltje naïef. De onschuld druipt er nog vanaf, maar ze is niet bang om de wereld te ontdekken. Hooguit nog een klein beetje onzeker, op een goede manier.

De showpony.

Is de eerste gast die achteruit de piste afgaat. Dol op feestjes in de clubs en heeft een dozijn vol partytricks om hier de show te stelen. Hij volgt misschien wel een studie, maar het liefst werkt hij achter de bar. Die scriptie komt later wel…

De perfectionist.

Alles heeft in huis een vaste plek. De afstandsbediening moet altijd recht liggen op tafel en het volume van zijn TV mag alleen op even getallen uitkomen. Is nooit te laat en levert altijd goed werk af.