Ledenwerving LifeCity - Reclamestal

Ledenwerving LifeCity

Kras je vrienden fit!

Zijn jouw vrienden al fit?

Sportschool LifeCity kwam bij ons met de vraag om een ledenwervingscampagne op te zetten. De sportschool heeft twee locaties in Amersfoort, een in Baarn en een in Amsterdam. Ze willen hun community laten groeien. Daarom bedachten wij de actie ‘Kras je vrienden fit’. Sporten is toch het leukst wanneer je dit samen met je vrienden doet, toch?

Ledenwerving met spelelement

Ledenwerving is altijd een leuke uitdaging. Toch is het een sport om dit op een manier zodat we de juiste mensen weten te activeren. Bij de ‘Kras je vrienden fit’ campagne kunnen de huidige leden hun vrienden opgeven voor een proeflidmaatschap en krijg je per aangemelde vriend een kraskaart die je open moet krassen. Ook de vriend die het proeflidmaatschap afsluit, krijgt een kraskaart. Vervolgens moet je de code die dan tevoorschijn komt invullen op een landingspagina op de website van LifeCity. Je krijgt dan meteen te zien of je een prijs hebt gewonnen. De hoofdprijs is een jaar lang gratis sporten!

Krassen kan nog!

Ken jij iemand die sport bij LifeCity én wil je meedoen met de krasactie? Ga langs bij LifeCity Amersfoort-Centrum, Amersfoort Noord of LifeCity Baarn en kras je fit!

Wil jij ook leden werven?

Dan helpen we je graag! Vertel ons je wensen en ideeën, dan gaan we aan de slag! Neem je contact met ons op?

Contact