Apollo Workspaces | branding & activatie | Reclamestal

Branding Apollo Workspaces

Branding in de breedste zin van het woord. Van leeg pand tot creatieve werkplekken.

Branding voor nieuwe werkplekken

Een leeg pand en miljoenen ideeën. Tijdens een creatieve brainstorm met de klant en de architect kwam uiteindelijk het concept tot leven: verhuur van flexibele werkplekken, opslagunits en flexplekken binnen een creatieve werkomgeving. Dit unieke concept hebben we uitgewerkt van begin tot eind. Van concurrentie en marktonderzoek tot stijl en inrichting van interieur. Het programmeren van een geheel online reserveringssysteem en ontwikkeling van een online contentstrategie.

Contact

Visuele identiteit

Vintage in combinatie met space; daar moest het bij Apollo Workspaces om draaien. Van het logo tot en met het interieur hebben we de visuele identiteit vormgegeven. Voor de doorvertaling van het concept zijn we op zoek gegaan naar samensmelting van een vintage kleurenpalet en jaren ’60 meubels.

Om te voorkomen dat het te oubollig wordt, is er bij de gekozen voor bold fontgebruik waardoor het een illustratieve functie krijgt. 80 % van de gebruikte meubels zijn tweedehands. Naast de meubels hebben we de aankleding van de ruimtes ontworpen. Denk aan grote visuals op de wanden in diverse ruimtes, goede bewegwijzering en creatieve weergave van het sterrenstelsel met folie op de wanden.

Vintage (pr)interieur

Over elke ruimte is nagedacht en het concept tot in de puntjes doorvertaald.

Website

Voor de website van Apollo was een boekingssysteem essentieel. De bezoeker kan op deze manier online een kantoor reserveren. De reservering komt binnen bij Apollo in het admingedeelte binnen. Vanuit hier kan het juiste kantoor toegekend worden aan de huurder. Vervolgens heeft de huurder een eigen online omgeving waarin de factureren bekeken, vergaderruimtes gereserveerd en tickets ingediend kunnen worden.

Vanaf de homepage kunnen direct flexplekken gereserveerd én afgerekend worden. Na de boeking, krijgt de huurder een bevestigingsmail met een reserveringsnummer die correspondeert met het desbetreffende bureau.

Website

Een online boekingssysteem met uitgebreid adminsysteem voor automatische verwerking van reserveringen.

Bekijk dienst