API-koppeling voor Groeiplan - Reclamestal

API-koppeling voor Groeiplan

Heb jij al een API?

Wat is Groeiplan?

Als ondernemer kan het zijn dat je soms wordt opgeslokt door de dagelijkse werkzaamheden en dat wordt vergeten om bezig te zijn met de strategie die je nodig hebt voor groei. Groeiplan is de partner die jou en jouw team aan het werk zet met kwartaaldoelen. Een stok achter de deur dus!

Wat is de status van jouw taken?

De methode die Groeiplan gebruikt is een werkboek. Hierin kan jij als ondernemer (eventueel samen met jouw team) jouw kwartaaldoelen noteren en iedereen kan zien welke taken gedaan moeten worden om te kunnen groeien. Voorheen namen Jeffrey en Albrecht contact op om jou te herinneren aan de status van jouw taken. Ze kwamen bij ons met de vraag of we het proces konden vereenvoudigen door hun werkboek te koppelen aan een e-mailprogramma.

API-koppeling met Mailchimp

Wij zijn aan de slag om een koppeling te maken tussen het werkboek en Mailchimp. Dit doe je met een API: een Application Programming Interface. Dit is een set met regels die programma’s onderling kan laten samenwerken: informatie uitwisselen. In dit geval hebben we het werkboek met Mailchimp laten communiceren. Vanaf nu wordt er dus tijd bespaard doordat de opdrachtgever nu automatisch e-mails ontvangt die hem of haar er aan herinnert om de taken te doen die bijdragen aan de kwartaaldoelen die zijn gesteld.

Ook een API koppeling nodig?

Onze programmeurs staan te springen om ook voor jou API-koppelingen te maken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

Meer informatie