Met deze apps worden jouw Instagram Stories nóg mooier! | Reclamestal

Instagram Stories naar nieuw level!

Reclamestal

Met deze apps worden jouw Instagram Stories nóg mooier!

11/02/2019

Met deze apps worden jouw Instagram Stories nóg mooier!

Geef maar toe… Jij swipet ook liever door de Instagram Stories dan dat je door je hele feed moet scrollen! Wist je dat er best wat apps bestaan die jouw Instagram Stories nóg mooier kunnen maken? We hebben de beste apps voor je op een rijtje gezet. Let op, dit is verslavend!

De apps die wij hebben gevonden en uitgeprobeerd lijken veel op elkaar; je kan in alles apps templates vinden om je foto’s en video’s te pimpen! Sommige apps zijn gratis en voor sommige moet je betalen. Elke app heeft een andere stijl. Kijk dus goed welke app het beste bij jou of je organisatie past!

StoryStar

De templates van StoryStar zou je kunnen omschrijven als strak en minimalistisch. Bij elk template kun je een klein stukje tekst kwijt voor je boodschap of quote. Je hebt de mogelijkheid om je afbeelding te bewerken voordat je hem in het template plaatst. Alle templates in deze app zijn gratis, wel moet je sommige ontgrendelen door een advertentie te kijken!

Download de app in de Google Play Store

Unfold

Deze app helpt je stap voor stap de perfecte Instagram Story te maken. De app is dan ook veel uitgebreider dan StoryStar. Allereerst kies je de indeling van je story. Je kunt uit heel veel templates kiezen, maar voor het grootste deel zal je wel moeten betalen. De templates zijn over het algemeen strak en zien er professioneel uit! Ze zijn verdeeld in categorieën en per categorie kost het gemiddeld € 1,-. Wanneer je een template hebt gekozen kan je deze gaan invullen met je foto, video en/of tekst. Als je bijvoorbeeld een blog hebt of artikel wat je wil promoten, dan zouden deze templates je kunnen helpen.

Download de app in de Google Play Store of in de App Store

Story Maker

Deze app is heel gemakkelijk in gebruik. De templates staan al volledig voor je klaar en je hoeft er alleen nog een foto en eventueel een tekstje aan toe te voegen. De templates zijn wat speelser dan bij de andere apps. Er wordt meer gewerkt met kleuren en brush effecten. De templates in deze app zijn helemaal gratis!

Download de app in de Google Play Store

Story Lab

In deze app staan templates voor Instagram Stories, maar ook voor je ‘gewone’ afbeeldingen in de feed. De templates in deze app hebben weer een compleet andere stijl dan de andere apps. Ze staan vol met beeld en het combineren van beeld is super easy. Dus wil je graag meerdere beelden in één story zetten zonder dat het direct op een collage lijkt? Dan is deze app een goede optie!

Download de app in de Google Play Store

StoryArt

In deze app zit voor iedereen wat wils. Er zijn veel verschillende soorten templates. Van ‘film’ tot ‘geometry’ en van ‘retro’ tot ‘clean’. Niet alle categorieën zijn gratis, maar voor € 0,99 per categorie heb je onbeperkt toegang. Als je alle categorieën tot je beschikking wil hebben dan kun je een abonnement aanschaffen van € 3,19 per maand of € 10,99 per jaar. Wij zeggen: doen!

Download de app in de Google Play Store of in de App Store

Onze favorieten

Wij zijn fan van StoryArt en Unfold. Ondanks dat hier de minste gratis templates inzitten zijn dit wel de templates waarmee je het meeste kan. De apps zijn beide super gevarieerd en ogen professioneel! Welke apps ga jij gebruiken? Let us know!!

Zit er geen template voor je tussen of wil je jouw feed mooier maken? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder bij de strategie van jouw Instagram content.

contact