Strategie | Marketingplan | Reclamestal Amersfoort

Strategie

In een marketingstrategie – of marketingplan – staat hoe je je product of dienst gaat promoten. Welke middelen en kanalen worden daarvoor ingezet?

Nextslide

Een marketingplan waar je wat mee kan 

Als de branding en merkstrategie duidelijk is, kunnen we aan de slag met een marketingplan. Dit is een plan met concrete acties en stappen die ondernomen moeten worden. We stellen doelen op en bepalen wat de focuspunten van de maand of het kwartaal zijn. Allemaal geplot in een kalender, zodat je weet wanneer je waar mee bezig moet zijn. Zo’n marketingplan opstellen, doen we meestal voor een heel jaar.

Contact

Off- en online 

Online marketing heeft de laatste jaren een vlucht genomen, maar ook offline marketing is nog steeds belangrijk. Daarom komt dit samen in een off- en online marketingstrategie. Alles hangt met elkaar samen en draagt bij aan hetzelfde doel. Op basis van de marketingstrategie kan vervolgens ook een contentstrategie uitgewerkt worden.

Contact

Marketingstrategie en uitrol

Met een marketingplan kan je in principe zo aan de slag. Maar de uitrol doen wij natuurlijk ook graag voor je. Wij hebben alle expertises in huis om het optimale uit de marketingstrategie te halen. Voor het totaalplaatje gaan onze designers, online marketeers en programmeurs graag aan de slag. Altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor jouw merk. Zo blijf jij lekker je concurrentie voor!

Contact