SEO optimalisatie | Jouw website bovenaan | Reclamestal

SEO

Jouw website op nummer 1. Dat is wat iedereen wil.  Met goede teksten en speciale technieken helpen wij jouw pagina’s naar de top.

Nextslide

Langetermijnstrategie

We moeten eerlijk zijn: SEO kost tijd. Veel tijd. In het schrijven van goede teksten en het optimaliseren van de website investeer je al wat uren. Maar vervolgens duurt het ook een paar maanden voordat je het effect gaat zien. Het algoritme dat Google gebruikt, houden ze bovendien lekker geheim. Dus als er weer wat verandert – en dat gebeurt vaak – kan je weer aan de slag.

SEO optimalisatie is dus ook niet een eenmalige klus. Gelukkig houdt onze SEO specialist alle ontwikkelingen goed in de gaten. Zo kan jij je focussen op waar jij goed in bent.

Contact

Wat is SEO 

SEO betekent letterlijk Search Engine Optimization. In het Nederlands gewoon zoekmachine optimalisatie. Het gaat om een verzameling technieken die je kan gebruiken om te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt.

Van het schrijven van goede teksten met de juiste zoekwoorden, tot linkbuilding. Maar ook de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website spelen een rol bij SEO optimalisatie.

Contact

De zoeker staat centraal

De tijden van zoveel mogelijk zoekwoorden in je pagina’s verstoppen is voorbij. SEO optimalisatie gaat niet om jou, maar om de zoeker! Ze zoeken omdat ze een probleem of vraag hebben. Als ze je pagina wel vinden, maar de website totaal niet bij hun vraag helpt, sla je de plank alsnog mis.

Probeer dus zoveel mogelijk antwoord te geven op vragen die gebruikers kunnen hebben over jouw product of dienst. Een goede zoekwoordenanalyse is hierbij natuurlijk onmisbaar.

Contact