Advertising | Het zetje in de goede richting | Reclamestal

Advertising

Geef je campagne of merk een boost met online advertising. Omdat het soms een zetje in de goede richting nodig heeft. Wij weten hoe.

Nextslide

Specialisten in de stal

Online advertising zorgt ervoor dat je boodschap net wat meer voorrang krijgt. Of dit nu content is op social media, een pre-roll op YouTube, of een campagne door middel van SEA. Zoals met veel aspecten van online marketing is online advertising iets wat je met een beetje puzzelen zelf kan. Maar wil je het goed doen, dan kost dit behoorlijk wat tijd. Wij helpen je graag!

Contact

Verschillende soorten en maten

Online advertising komt in veel verschillende vormen. De meest voor de hand liggende is het inzetten op SEA. Oftewel: Search Engine Advertising. Op die manier kan je pagina’s die antwoord geven op vragen een (tijdelijke) boost geven. Daarnaast is ook social media advertising een belangrijk kanaal. Want wie scrolt er nou niet dagelijks even door Facebook of Instagram? Juist.

 

Contact

Digitale NEE-NEE sticker

Soms is SEA net wat je nodig hebt. Maar het is goed je te realiseren dat men ook steeds meer gewend raakt aan advertenties. We prikken er met z’n allen dwars doorheen. Steeds meer mensen maken zelfs gebruik van ad blockers: de digitale NEE-NEE sticker. Dat heeft alles te maken met de fase waarin de gebruiker zich bevindt. Met je ‘Koop nu’ boodschap, kom je in 95% van de gevallen volledig op het verkeerde moment. Zonde van je geld. Denk dus goed na over wat je wilt bereiken en wat de boodschap moet zijn. Maar ook hoe je ondertussen kan bouwen aan het organische zoekverkeer.

Contact