Websites | van ontwerp tot uitvoering | Reclamestal

Websites

Wist je dat meer dan de helft van de internetgebruikers websites bezoekt via een mobiele telefoon? Wij ontwikkelen een website die past bij wat jij wil bereiken maar ook zeker bij de behoeftes van de gebruiker.

Nextslide

Website maken

Een website is je online visitekaartje en vaak een eerste contactmoment. In de Reclamestal hebben we alle expertises in huis om voor jou een website maken die aansluit op jouw wensen maar vooral op die van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid (UX) en vindbaarheid (SEO) zijn daarbij key. We kunnen de meest ingewikkelde websites aan: van online platform tot boekingssystemen.

Contact

Website ontwerpen

Een goede website begint met een goed ontwerp. Een ontwerp dat past bij de huisstijl maar ook bij de doelen die je wil bereiken. Een goede website ontwerpen betekent ook al in de beginfase nadenken over de gebruiksvriendelijkheid en over de vindbaarheid. Past hier wel genoeg tekst? Staat die knop wel op de goede plek? En dat natuurlijk allemaal vanuit een “mobile first” benadering.

Contact

Website ontwikkelen

Maar daar stopt het niet. De website moet natuurlijk ook ontwikkeld worden. Dus gaat onze websitebouwer aan de slag. We kunnen jouw site maken, van ontwerp tot ontwikkeling. Als je wilt, schrijven we zelfs de teksten voor je en regelen we de fotografie. We werken in multidisciplinaire teams samen in Sketch. Met ons stappenplan halen we het beste uit jouw website zonder een deadline te missen.

Contact