Kiek ons goan! | Alle specialisten in één stal | Reclamestal

Welkom
in de stal!

Een reclamebureau in een stal? Ja een stal. Midden in Nederland, vlakbij de A28. Inclusief kippen en onze eigen Bananenbar.

Nextslide

Onze missie

Amersfoort 1999. Het begint met een passie voor creatie. De weg start ruw, maar de wil om iedere dag iets beters te maken is groot. Een positieve vibe zorgt ervoor dat talent zich overal doorheen slaat. Geen kunstje dat op repeat staat. Humor als krachtig wapen en geen poespas. Rebelse creators vinden hun weg naar de stal en sluiten aan. Krachten gebundeld! Betere grappen, scherpere concepten en unieke prestaties. Goede reclame hoeft echt niet uit een grachtenpand te komen.

 

In de stal

De Reclamestal zit vol creatief talent. Designers, online marketeers, programmeurs en strategen. Focus op digitale marketing en online aanwezigheid. Door onze mix aan specialisten, doen we het goed op multidisciplinaire projecten. Daar kan één marketing medewerker niet tegenop.

Het team
Volgende slide
Vorige slide
Richard Todd
CEO
Kip
I'm the Eierstarter
Anoeck de Vries
Art Director & Interieur specialist
Peter Mol
Operationeel Manager
James
James Hond
Iris van Ravenhorst
Contentspecialist
Kip
Ei batterij
Guus Weustenraad
Designer
Gerroy Bouw
Back-End Developer & Data-Analist
Eef van Ginkel
Boekhoudster
Inge Jansen
Designer
Lieke Klap
Contentspecialist
Ruben Bets
Projectmanager
Debby Overeem
Projectmanager

Alle specialisten in één stal

Een stal vol specialisten; creatieve designers, perfectionistische programmeurs en snelle schrijvers. Dat is de Reclamestal. Al 20 jaar doen we alles om jouw merk sterker, mooier en groter te maken. In onze nieuwe stal werken we in een relaxte setting aan toffe concepten en slimme marketingstrategieën.

Mis niks en volg ons op Instagram & Facebook!

Kiek ons goan!